INFORMÁCIÓK ÉS ÉRDEKESSÉGEK

ÓVODÁNKHÍREI

Beiratás a „Gyermekvár” Német Nemzetiségi Óvodába

Beiratás a „Gyermekvár” Német Nemzetiségi Óvodába

Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a 2021/22. nevelési évre a ,,Gyermekvár” Német Nemzetiségi Óvodában a gyermekek előjegyzése BEÍRATÁS a következő időpontokban történik: 2021. április 14. 8:00 - 2021 április 15. 16:00

 

A jelenlegi helyzetben a személyes ügyintézés helyett kérjük, hogy kért dokumentumokat a
a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldjék el a fenti időintervallumon belül!

 

 1. Jogszabály alapján kötelező beíratni azokat a gyermekeket, akik 2021. augusztus 31. napjáig betöltik a 3. életévüket, és óvodai jogviszonnyal még nem rendelkeznek, felvételi határozatuk a 2021-22. nevelési évre még nincs!

 2. Jelentkezhetnek azok is, akiknek gyermeke 2021. szeptember 1. és 2022. február 28. között töltik be a 3. életévüket és ,, mini csoportba” jönnének.

 

Az a szülő vagy törvényes képviselő, aki a szülői felügyelete vagy gyámsága alatt álló óvodai nevelésben való részvételre kötelezett gyermekét kellő időben az óvodába nem íratja be, a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény 247. § (1) bekezdés a) pontja alapján szabálysértést követ el. A napi négy órában óvodai nevelésben való részvételre kötelezett gyermek szülője, ha a gyermeke az óvodakötelezettségét külföldön teljesíti, köteles arról a beiratkozás idejének utolsó határnapját (2021. április 22.) követő tizenöt napon belül írásban értesíteni az Oktatási Hivatalt.

KÉRJÜK AZ ALÁBBI DOKUMENTUMOKAT:

 • Nyilatkozat az elektronikus ügyintézéshez
 • Jelentkezési lap kitöltve
 • Nyilatkozat étkezési kedvezmény igénybevételéről
 • A gyermek TAJ kártyájának másolatát
 • A gyermek tartós betegsége esetén az ezt igazoló dokumentum másolatát.
 • Sajátos nevelési igényű gyermek esetén az erről szóló szakértői vélemény másolatát
 • Amennyiben a gyermeke speciális étkezést igénylő, az alátámasztó szakorvosi dokumentum másolatát.
 • Nem magyar állampolgárságú gyermek esetében a szülő Magyarország területén tartózkodásra jogosító engedélyének másolatát.

ÓVODAI NEVELÉS MEGKEZDÉSEKOR LEADANDÓ DOKUMENTUMOK:


Nyomtatás   E-mail